Bezorging binnen 48 uur
Geen verzendkosten vanaf € 75
Retourneren binnen 14 dagen
10.000 artikelen op voorraad

Beschermen, reinigen, verzorgen – MEWA-plan voor huidbescherming

Onze service: Samen met u stellen we een individueel huidbeschermingsplan op.

1. Samen met u inventariseren we de werkvloer.

2. Aan de hand van uw behoefte stellen we producten voor.

3. Bij de levering ontvangt u het huidbeschermingsplan - naar keuze per post of e-mail - om conform de wettelijke voorschriften zichtbaar voor alle medewerkers op te hangen in uw bedrijf.

Huidbescherming voor en tijdens het werk – betrouwbare preventie

Als u vaak uw handen moet wassen en desinfecteren tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, kan dat erg belastend zijn voor de huid. Hetzelfde geldt voor het hanteren van gevaarlijke stoffen. In dat geval is specifiek afgestemde huidbescherming voor en tijdens het werk van groot belang. Wij adviseren: Travabon® en Stokoderm® – crèmes die u aanbrengt om uw huid te beschermen tegen vuil, wisselende, lastig te verwijderen en schadelijke stoffen en vocht.

Huidreiniging voor tijdens en na het werk – grondig & mild

Fris en schoon – zo horen handen en lichaam te zijn. Belangrijk bij het reinigen van de huid zijn producten die ook hardnekkig vuil voorzichtig verwijderen en de huid gezond houden. Al naar gelang de situatie en uw behoefte aan huidbescherming adviseren wij de beproefde reinigingsproducten Estesol®, Solopol® en Kresto®.

Huidverzorging na het werk – regenererend en versterkend

Na het werk betekent ook voor het werk want juist dan heeft uw huid intensieve verzorging nodig om te herstellen. Met onze huidverzorgingspreparaten wordt het herstel van de huid actief ondersteund en de natuurlijke barrièrefunctie van de huid versterkt. Vochtverlies wordt gereguleerd en de elasticiteit van de huid versterkt. Wij adviseren: Stokolan® – houdt uw huid gezond, zacht en soepel en beschermt tegen uitdroging.
STAY UP TO DATE

Altijd up-to-date met de MEWA nieuwsbrief.

nl

Hartelijk dank.

Hartelijk dank.